Vlasnika vile u Splitu šokirala grupa Britanaca: "Počeo sam da povraćam"

GS
Foto: Ilustracija

Vlasnik jedne vile u Splitu doživio je pravi šok zbog onoga što su strani turisti napravili od njegove vile u Držićevoj ulici u Solinu. Ivan Japirko iznajmio je svoj objekat sedmorici Britanaca, a ono što je zatekao u njemu liči na horor film.

- Sedam Britanaca, moji gosti koji su u vilu stigli u četvrtak, izašli su u Split, jedan se vratio s razbijenom glavom oko 4 sata. Nastavili su da galame i prave nered oko bazena. Kasnije je sve eskaliralo – započinje priču vlasnik vile, a potom opisuje situaciju zbog koje mu je pozlilo.

– Kad sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi, jedan mladić bio je skroz go, drugi u gaćama, mazali su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je, od šoka sam počeo da povraćam bijelu pjenu. Užasne scene, katastrofa – kaže Ivan.

Prema njegovim riječima, momci su, tako krvavi otišli u bazen.

– Čekao sam s njima dva sata tu dok nije došla ekipa za uviđaj. Bili su bahati i rekli da neće izaći iz kuće jer su je platili. Srećom, policija je brzo došla, jedan od njih zaključao se u VC da se sakrije od njih. Kad je izašao, osim što je razbio vrata, pljusnuo je svog prijatelja i počeo da bježi policiji – opisuje Ivan bizarnu situaciju.

Kaže kako se njegova vila još uvijek čisti.

– Stanje je haotično, ali niko me ništa ne pita, uskoro dolaze novi gosti i ja moram pripremiti vilu – kaže Japirko.

– Turisti misle da je Split destinacija za zabavu i da mogu raditi šta hoće. Dokle god je tako, imaćemo ovakvih scena – zaključuje Ivan.

Iz PU splitsko-dalmatinske potvrdili su da je u petak došlo do incidenta, piše Dalmacija Danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana