Urnebesno: Konzervativni republikanski političar u kupaćim gaćama igra sambu FOTO

Agencije
Urnebesno: Konzervativni republikanski političar u kupaćim gaćama igra sambu FOTO

Mejn - Republikanski kandidat za mjesto senatora u Mejnu izazvao je polemike i podsmijeh zbog video snimka na kome u kupaćim gaćama ispred ogledala igra sambu, prenose agencije.

Erika Brejkija (24) napao je Majk Hajn, bivši radnik Hrišćanske građanske lige, koji je objavio snimak i za Brejkija rekao da izgleda kao da ga je “obuzeo đavo”.

Međutim, Erik odbacuje optužbe na svoj račun, naglašavajući da je ranije bio profesionalni glumac, i da je snimak dio reklame za sok iz 2011. godine.

- Ovaj video pokazuje da sam čovjek od krvi i mesa koga zanima još nešto osim politike - izjavio je Brejki za "Portland pres Herald".

Mislim da ljudi to vole, naveo je on-

- To pokazuje da ja nisam samo političar... već i profesionalni glumac - kaže Brejki, koji je i predsjedavajući Odbora za odbranu ličnih sloboda.

Diplomirao je glumu na Ohajo Univerzitetu.

On objašnjava da je riječ o reklami za bezalkoholno piće, u kojoj se pojavljuje nekoliko muškaraca, koji takođe igraju u kupaćim gaćama, za koju Brejki kaže da je bila “super zabavna prilika”.

Međutim, problemi počinju kada je Hajn pustio u promet izmjenjenu verziju, u kojoj se pojavljuje samo Brejki.

Hajn, bvši radnik Hrišćanske građanske lige, koja ima vrlo konzervativna shvatanja kada je riječ o homoseksualnosti, prošle godine osuđen je na sedam dana zatvora zbog krešenja izbornog zakona u Mejnu, zato što je iz svog džepa platio izbornu kampanju.

Brejki je nedavno ostavio poruku na "Tviteru": “Da nas nije napao Majk Hajn, brinuo bih se da moja kampanja nije na pravom putu.”

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana