Upoznajte ženu s najbizarnijim zanimanjem na svijetu

Agencije
Upoznajte ženu s najbizarnijim zanimanjem na svijetu

Britanka Sem Ejmos za život zarađuje tako što predviđa budućnost na osnovu izgleda... nečije zadnjice.

Pretpostavljamo da je suvišno reći da je Sem jedina osoba ovakvog zanimanja u Britaniji. Ipak, ona tvrdi da je proricanje budućnosti na osnovu izgleda zadnjice isto kao i čitanje s dlana ili lica.

Kako bi testirali njene sposobnosti voditelji jutarnjeg programa Holi Vilobi i Dermot Oleri pokazali su joj zadnjice Keli Bruk i Rijane.

"Zadnjica govori mnogo o karakteru osobe, njenim dobrim i lošim stranama"

Gledajući zadnjicu Keli Bruk Sem joj je predvidjela mogućnost preseljenja u Ameriku i novu vezu.

"Keli je prošla kroz mnoge promjene prošle godine i to bolne. Sada mislim da je spremna za novu romansu"

Ipak, voditeljka se nije dala prevariti pa joj je rekla: "Ko ti je to rekao? Gugl?"

Kada su premestili fotografiju na Rijanu Amosova je ponovno dobila inspiraciju:

"Ovo je jedna žestoka dama, perfekcionista. Mislim da je ona jedna veoma srećna osoba, a uskoro će biti radosti u njenom životu. Rekla bih da neka njena prijateljica očekuje dijete. Vidim da će početi da se bavi humanitarnim radom, koji će joj promjeniti život na neki način"

Ipak, da ne bude sve baš tako predvidivo voditelji su joj pokazali tri "tajne" zadnjice kojima je takođe neiscrpno predviđala konkretne situacije u budućnosti, a kasnije su te ličnosti bile i predstavljene.

Džeki Stalone - prvi rumpolog na svijetu

Verovali ili ne, ova "disciplina" zove se rumpologija, a jedna od njenih prvih učenika bila je majka Silvestera Stalonea, devedesetdvogodišnja Džeki.

Otkako se pojavila u američkom Velikom bratu još 2005. godine, Džeki se smatra prvim rumpologom na svijetu.

Ona vjeruje da je čitanje karaktera i budućnosti na osnovu zadnjice umjetnost koja se praktikovala još u Vavilonu, Indiji, antičkoj Grčkoj i Rimu i na osnovu koje se predviđalo zdravlje, kao i budući uspjeh pojedinca.

"Rumpologija je čitanje redova, linija, pukotina i nabora na zadnjici i božanskog karaktera pojedinca, kao i razumjevanje onoga što se desilo u prošlosti, a vodi nas ka budućnosti", smatra ona.

Džeki Stalone kaže da lijeva i desna polovina zadnjice otkrivaju prošlost i budućnost. Desna strana otkriva šta se dešava u lijevoj hemisferi mozga, dok lijeva strana zadnjice predstavlja desnu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana