Tužio ženu jer mu je rodila ružno dijete

Agencije
Tužio ženu jer mu je rodila ružno dijete

Jedan Kinez tužio je suprugu jer mu je rodila ružnu kćer i sud je donio odluku da žena treba da mu plati 120.000 dolara. Ispostavilo se da je supruga lagala o svom izgledu, odnosno prećutala da se podvrgla nizu estetskih operacija kako bi se uljepšala.

Mnogi ljudi imaju običaj da vraćaju robu ako smatraju da to ne odgovara njihovim potrebama. No, jedan Kinez otišao je korak dalje i „vratio" svoju ženu i uz to joj uzeo 120.000 dolara u sudskoj nagodbi.

Jian Feng, koji živi u sjevernoj Kini podneo je zahtjev za razvod od supruge nakon što mu je rodila bebu za koju kaže da je nevjerojatno ružna, tvrdeći da ga je supruga namamila u brak jer je izgledala kao ljepotica, a zapravo je ružna žena.

„Oženio sam suprugu iz ljubavi, no nakon što nam se rodila kćer, počeli su naši bračni problemi. Beba je bila izrazito ružna zbog čega sam sumnjao da me supruga vara, da bi se na kraju ispostavilo da je bila podvrgnuta brojnim plastičnim operacijama kako bi postala lijepa", rekao je Feng.

To je slučaj lažnog oglašavanja, jer se ispostavilo da je njegova nekad voljena supruga potrošila više od 100.000 dolara na estetske operacije kako bi u potpunosti promenila izgled.

Budući da Feng nije znao za to, na sudu je zatražio i dobio odštetu od 120.000 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana