Traži se bečka Venera

vesti-online
Traži se bečka Venera

Beč već nekoliko dana pokušava da sazna ko je lijepa žena koja je potpuno gola ušla u metro i provozala se nekoliko stanica. Kada su zbunjeni putnici došli k sebi i povadili mobilne telefone da je slikaju ona je strpljivo svakome pozirala. Potom je najnormalnije, bez riječi, izašla iz voza.

Osoblje bečkog metroa, koje je proučavalo snimke nadzorne kamere, prozvalo je golu damu "bečkom Venerom", a austrijski mediji pokrenuli su za njom potragu.

Fotografija je objavljena u nekoliko bečkih novina koje mole čitaoce da im pomognu da identifikuju  tajanstvenu putnicu.

Jedne novine su čak ponudile nagradu ženi na fotografiji, pod uslovom da se javi, dokaže da je to ona o otkrije razlog svoje "gole vožnje".  

"Nisam mogao da vjerujem kada je zakoračila u voz i kada su neki ljudi zgrabili svoje mobilne telefone i krenuli da je slikaju", rekao je jedan svjedok.

Dok su neki okupirani potragom za "bečkom venerom", drugi se pitaju zašto se žena gola vozala podzemnom željeznicom, i to sada kada je poprilično hladno u Beču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana