Svađa mačke sa sopstvenim repom: Urnebesan video je hit na internetu!

G.S.
Svađa mačke sa sopstvenim repom: Urnebesan video je hit na internetu!

Mačka je postala hit na internetu zbog svoje urnebesne reakcije na sopstveni rep.

Osmogodišnja mačka Tulip nedavno je postala hit na internetu zbog svoje svađe sa sopstvenim repom. U videu koji je na TikToku pregledan skoro 9 miliona puta, Tulip bijesno grize svoj rep.

Razlog njene ljutnje je tužan

Mačka Tulip je spašena iz skloništa, gdje je mjesecima bila zatvorena u malom kavezu nakon što ju je vlasnik ostavio. Iako njena ljutnja na rep izgleda smješno, zapravo je simptom nervoze s kojom se ova maca bori već neko vrijeme. Tulipin put do pronalaska doma punog ljubavi nije bio jednostavan.

Gotovo godinu dana niko nije želeo da je udomi zbog njenih problema s nervozom. Ali, sada je jedna žena odlučila da je zadrži jer ju je zavoljela i razumjela njene potrebe. 

Svaka mačka može pronaći dom

Sada Tulip dobija najbolju moguću negu, uključujući terapiju za smanjenje nervoze, ali njena redovna borba s repom i dalje zasmejava sve koji je vide. Žena koja vodi brigu o Tulip, već je navikla na taj prizor, pogotovo kada se mačka osjeća zanemareno. Mačka možda ima trenutke ljutnje, ali je takođe dokaz da uz malo strpljenja i puno ljubavi svaka mačka može pronaći srećan dom.

 

@ginaandjoel #funnyvideo #cat #catsoftiktok #funny #wednesday #cats #tabbycat #funnycats #funnycatsoftiktok #laughter #haha ♬ original sound - ginaandjoel

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana