Stiglo izvinjenje zbog "golfa" u terenu!

GS
Stiglo izvinjenje zbog "golfa" u terenu!

ČAJNIČE - Duel Kupa Republike Srpske "Dr Milan Jelić" u srijedu je u Čajniču obilježila jedna krajnje bizarna scena.

Ovu fer i korektnu utakmicu, koja je nažalost odigrana po jako teškom terenu, oko čega se Stakorina i ranije oglašavala, napominjući da nema dovoljno vode da se teren održava, obilježio je i detalj sa početka meča. Oko 10 minuta u teren je ušao nepozvani gost sa popularnom "dvojkom" i stao na centar nakon čega je jučer odlični sudija Nemanja Jovičić povukao ekipe sa terena.

Pogledajte kako je parkiraan "golf 2" na terenu u Čajniču (VIDEO)

Iz Stakorine su se oglasili danas kratkim saopštenjem i izvinili za ovaj nenadani događaj.

- Naši momci su pobjedom od 1:0 golom Mitrašinovića, iznenadili favorizovanu Zvijezdu 09 i plasirali se u 1/8 Kupa RS i tako nastavili odličan niz na domaćem terenu u novoj sezoni! Hvala i navijačima koji su u velikom broju pratili ovaj meč i bodrili naše momke do prolaza u dalje takmičenje u Kupu Republike Srpske.

Ovaj veliki uspjeh nažalost u medijima prolazi nezapaženo iz razloga što je u fokusu incident koji se dogodio u uvodu utakmice kada je čovek koji nema veze sa klubom, probio zaštitnu ogradu na ulazu u stadion, i ušao na teren automobilom. Prekid je trajao oko 5 minuta nakon čega je automobil pomjeren i utakmica je nastavljena.

Ovim putem se izvinjavamo gostima na neprijatnosti i još jednom napominjemo da incident nema veze sa Fudbalskim Klubom Stakorina i da vinovnik incidenta nije navijač kluba niti je prisustvovao utakmici ili bio na tribinama stadiona.

Utakmica je prošla u fer i korektnoj atmosferi i druženju dvije ekipe nakon završene utakmice. Gostima želimo sreću i dobre rezultate u nastavku takmičenja u Prvoj Ligi RS, poručuju iz Stakorine, prenosi Sportdc.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana