Šta da je Bil Gejts vaš Djeda Mraz?

Agencije
Šta da je Bil Gejts vaš Djeda Mraz?

Jedan korisnik Reddita bio je šokiran kada je saznao da je „Bil" koji joj je putem ovog sajta bio dodjeljen kao tajni Djeda Mraz zapravo bio Bil Gejts.

„Pomislila sam da Bil zvuči kao prijateljski momak", izjavila je Rejčel na Redditu.

„Zapravo, imala sam cijelu sliku njegovog izgleda u glavi – jadni Bil pokušava da se izbori sa mojom listom želja prepunom šminke, lakova za nokte i sjajnih stvari. Da budem iskrena, bilo mi ga je žao".

Bil Gejts joj je poklonio plišanu kravu zajedno sa donacijom neprofitnoj organizaciji Heifer International i knjigu „Journeys of a Lifetime".

„Prva stvar koju sam primetila bila je plišana krava. Nisam znala da sam ostavila takav utisak, ali sam je uzbuđeno dodala svojoj kolekciji meda i drugih divnih stvorenja".

A onda je Rejčel primjetila i sliku Bila Gejtsa na kojoj drži sve njene poklone.

„Tek tada sam shvatila. Svi pokloni koje sam dobila bili su od Bila Gejtsa! Brzo sam otvorila knjigu i videla ljepu poruku od Bila koji mi je poželeo srećne praznike i srećan rođendan. Bila sam šokirana".

Rejčel je takođe shvatila i da je napravila malu pogrešku kada je ispunjavala svoju listu želja koja je bila poslata Gejtsu.

„Žao mi je zbog toga što sam na svoju listu želja stavila iPad, to je bilo zaista nezgodno", napisala je na Redditu.

Rejčel je takođe izjavila da je Gejtsov poklon bio savršen i da je iskreno zahvalna na tome što je odvojio vrijeme da joj pronađe odgovarajuće poklone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana