Samo za prave muškarce: Sapuni sa mirisom piva, slanine i novca

Agencije
Samo za prave muškarce: Sapuni sa mirisom piva, slanine i novca

Amerikanac po imenu Adam Anderson smatrao je da obični sapuni čine da miriše kao žena, pa je odlučio da napravi sopstvenu kolekciju sapuna sa "muškim" mirisima. Nakon pranja ruku uz pomoć "Men Hends" sapuna možete mirisati na slaninu, pivo, pa čak i novac, prenose agencije.

Kada je shvatio da većina kozmetičkih preparata sadrži lavandu ili vanilu, Adam Anderson počeo je u svojoj kuhinji da proizvodi ručno pravljene sapune.

Miješao je kakao, palmino ulje i glicerin sa "tajnim sastojcima" koji su sapunima davali "muške" mirise.

U Andersonovoj ponudi trenutno postoji 20 različitih vrsta sapuna, među kojima su popularni onaj sa mirisom kafe, nafte i svježe pokošene trave.

Ako želite da na druge ostavite utisak imućne osobe, operite ruke sapunom koji miriše na novac.

- Sve je počelo prije nekoliko mjeseci kada sam prao ruke i shvatio da svi sapuni u kući imaju "ženske" mirise. Pomislio sam: muške ruke ne treba da mirišu ovako. Tada sam pokrenuo "Men Hends" - rekao je Anderson za "Dejli mejl".

Iako nikada prije toga nije sam pravio sapune, nakon par nedjelja istraživanja proizveo je čak 12 različitih vrsta.

- Pokušavao sam da se setim koje mirise ljudi najviše vole i tako su mi pale na pamet slanina, svježe pokošena trava i kokice sa puterom.

"Men Hends" sapuni mogu se nabaviti u prodavnicama širom Amerike kao i putem interneta, po cijeni od pet evra po komadu.

Adam Anderson dodaje da njegovi proizvodi nisu namijenjeni isključivo muškarcima, jer ima i žena koje uživaju u pomenutim mirisima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana