Rent-a-muž u Beogradu

RTS
Rent-a-muž u Beogradu

BEOGRAD - Ukoliko vaš izabranik nije baš zainteresovan za šoping ili ne zna da popravlja po kući, uz odgovarajuću naknadu, možete iznajmiti muža koji sve to zna i hoće. Beogradska agencija „Iznajmi muža" pruža ženama pomoć u takvim slučajevima, i to za samo 500 do 1.000 dinara po satu.

Muževi više nisu ono što su bili! Ali, za ovu priču važnije je što ni žene više nisu iste. Umjesto da čekaju da se udaju, sada mogu da biraju, između muža za kuvanje, muža za šoping, muža za pecanje... Sve varijante mogu da se iznajme u Beogradu, i to preko agencije.

Za sebe kažu da nisu zgodni kao manekeni ili glumci poput Breda Pita, ali i da ono za šta su angažovani rade besprjekorno.

Iako su počeli da rade tek prije dvije nedjelje u agenciji „Iznajmi muža" telefoni ne prestaju da zvone. Od osam do 22 sata žene za sada mogu da iznajme njih sedmoricu. U njihovom slučaju tačno se zna ko je za šta zadužen.

„Muž majstor, muž kuvar, muž sveznalica, prijatelj za šoping i za izlaske", nabraja Nenad iz agencije „Iznajmi muža" sve mogućnosti.

Iako su mislili da će najveće interesovanje biti za majstora, on ima najmanje posla. Ženama treba nešto drugo. David nije oženjen, ali se razumije u šoping.

„Ona uđe, odabere, proba, pita me da li mi se sviđa kako joj stoji, da li bi možda mogla drugu boju", objašnjava David.

Tuđim ženama su dobri, a kako na to reaguju njihove? Nenad tvrdi da je njegova žena bila uz njega od samog početka projekta i da ga podržava.

Tuđeg muža možete da iznajmite na najmanje sat vremena. Drugih ograničenja nema, pod uslovom da ste spremni da platite. Majstora 1.000 dinara, kuvara 700, prijatelja za izlazak ili šoping 500 dinara. Pecanje je najskuplje, 4.000 dinara.

U tu cijenu uključeno je celodnevno druženje, pecanje na jednoj od 10 lokacija u okolini Beograda, tri obroka i garantovano dobra zabava.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana