Postigne gol pa neko izgubi život

Glas Srpske
Postigne gol pa neko izgubi život

Reprezentativac Velsa i fudbaler Arsenala Aron Remzi rijetko kada postiže golove, ali kada se to dogodi, onda neko izgubi život.

Prosto zapanjujuće zvuči podatak da svaki put kada je igrač "tobdžija" dao gol, neko je izgubio život. Na početku 2010. godine, tačnije 3. januara, muzički producent Toni Klark je preminuo, a Velšanin je tog dana postigao prelijep gol protiv Vest Hema. Gotovo ista situacija dogodila se i protiv Mančester junajteda u maju prošle godine. Remzi je savladao golmana "crvenih đavola", a samo nekoliko sati kasnije američke trupe su ubile najpoznatijeg svjetskog teroristu Osamu bin Ladena (inače velikog navijača Arsenala).
I dok ta smrt nije previše oplakivana u Engleskoj, u nastavku pogađanja mreže od strane "arsenalovca" padale su brojne poznate ličnosti. Početkom oktobra Remzijev gol pratila je smrt osnivača "Applea" Stiva Džobsa. Gol na kraju tog mjeseca u Ligi šampiona protiv Olimpika iz Marselja značio je i smrt Moamera Gadafija.

"Anđeo smrti", kako je "Guardian" nazvao Remzija, postigao je svoj prvi gol u 2012. godini protiv Sanderlenda, a samo nekoliko časova kasnije slavna pjevačica Vitni Hjuston pronađena je mrtva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana