Ponuda srpskog bogataša - ponovo smo nasijeli!

Agencije
Ponuda srpskog bogataša - ponovo smo nasijeli!

On je navodno bogataš porijeklom iz Srbije, stalno nastanjen u Rusiji i traži svoju budužu ljubav. nudi sve svoje bogatsvo a za uzvrat ima svega "nekoliko" zahtijeva. Da li je i vas ovih dana nasmijala ili zgrozila priča o Don Milisavu Huanu Gonzalesu Brzom?

Brže od čuvenog animiranog miša, popularnog brzog Gonzalesa, vijest o bračnoj ponudi ovog bogataša obišla je proteklih dana zemlje bivše Jugoslavije.

Don Milisav preko društvenih mreža navodno traži ljubav za cio život, sa kojom će podijeliti sve bogatstvo koje ima.

Sa svoje strane, osim neizmerne ljubavi, on će u brak unijeti i veliko bogatstvo koje posjeduje.

Kako ne bi sve bilo samo "prazna priča", on je na Fejsbuku postavio i svoje fotografije na kojima pozira u svom raskošnom domu.

Don Milisav u kupatilu, Don Milisav u radnoj sobi, Don Milisav pored kamina, Don Milisav o krznenoj bundi, Don Milisav u bade mantilu... I tako redom...

Osim brojnih regionalnih medija, priča je brzo prevazišla granice bivše SFRJ.

Britanski tabloid Dejli Mejl objavio je tako priču o Don Milisavu, pa su i brojni čitaoci širom svijeta upoznali ovu internet senzaciju.

Na talasu tog "uspjeha" i brojni domaći mediji objavili su njegov oglas.

Međutim, iako je njegova ponuda više nego zanimljiva, zanimljiv je i podatak da je Don Milisav osvojio internet publiku još prije četiri godine. Sve što gledamo danas, samo je repriza.

Naime, u aprilu 2009. brojni portali i blogovi preneli su vijest o njegovoj bračnoj ponudi. Šaljiva priča, čiji akter glavni akter sa fotografija nije poznat, objavljena je i na B92 blogu. I tada je Don Milisav izazvao ništa manju senzaciju.

Možda će Don Milisav "vaskrsnuti" ponovo kroz nekoliko godina i tada imati više sreće sa svojim oglasom. Ne kaže se bez potrebe – treća sreća!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana