Plovio 7 mjeseci do voljene žene

Agencije
Plovio 7 mjeseci do voljene žene

Jedan turski mornar koji se zaljubio u Britanku oplovio je cijelu Evropu u maloj jahti, kako bi došao do izabranice svog srca. Ipak, ovom "Romeu" na put je stala britanska policija koja ga je uhapsila u luci.

Ramazan Nojan Kulum (38) od aprila je putovao u maloj barci samo kako bi došao do Kortni Meri s kojom se upoznao 2005.

Ona međutim, nije bila zainteresovana za vezu s njim i istog ljeta ga blokirala na Facebook-u, ali Kulum se nije dao obeshrabriti.

Ipak, ono što je trebalo da bude veliki romantični gest, osujećeno je u Plimutu u petak uveče, a zaljubljeni mornar čeka deportaciju.

Za sedam mjeseci koliko je putovao do voljene žene uspio je da "zaglavi" u zatvoru, bude zatvoren u ustanovu za mentalno oboljele i bude protjeran iz mnogih zemalja.

Kortni je upoznao slučajno na Kipru 2005. gdje je plavuša radila kao konobarica u restoranu i jednom ga poslužila.

Međutim, Kulum je ukrao njen broj telefona i počeo da je uznemirava. Njeni prijatelji tvrde da se u restoranu jednom pojavio s nožem, poslije čega je uplašena Kortni dala otkaz i vratila se u Liverpul.

Kulum kaže da je deportovan sa Kipra devet puta pokušavajući da je ponovo vidi, da je štrajkovao glađu i odsjedao u ustanovama za mentalno obolele.

"Proveo sam svaki sekund s njom u mojim mislima i snovima", napisao je on na svom sajtu.

Kortnini prijatelji upozoravali su ga da je više ne proganja, budući da je ona udata žena, ali je on nastavljao da prijeti i insistira na braku s njom. Štaviše, o svom putešestviju svakodnevno je pisao blogove, a posljednji u kom pripoveda o hapšenju završava riječima: "Kortni, volim te! Molim te, oprosti mi".

Zanimljivo je da je Kulum nekada bio uspješan biznismen i direktor kompanije koja se bavila igricama za mobilne telefone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana