Osmogodišnji dječak oženio babu

Agencije
Osmogodišnji dječak oženio babu

Harare - Dječak Sanelej Masilela, koji ima samo osam godina, iz Zimbabvea oženio se sa vremešnom Helen Šabangu (61), a svadbenom veselju su prisustvovale obje porodice, prenose agencije.

Da stvar bude još čudnija, vjenčanju sa 100 zvanica prisustvovao je i nevjestin muž Alfred (65) i njihovo petoro djece.

Patricija Masilela (46), dječakova tetka, objasnila je da to njima nije čudno jer su samo uradili ono što je rekao duh mladoženjinog djede.

- Sanelej je dobio ime po pokojnom djedu koji se nikada nije oženio djevojkom u bijeloj vjenčanici, pa se javio dječaku i rekao mu da to uradi, a on je izabrao Helen. Njegova porodica je cijelu situaciju ozbiljno shvatila pa su prošle godine kupili mladu, a nedavno i vjenčanje jer vjeruju da tako žele preci - objasnila je tetka.

Za njih je to u stvari kao ritual i veoma su se zabavili.

- Udata sam i imam petoro djece, ali znam da je to ono što su preci željeli. Ovo je kao ritual i mi se samo igramo sada - objasnila je nevjesta.

I mladoženja je veoma srećan što je ispunio djedovu želju.

- Rekao sam majci da želim da se oženim, izabrao sam Helen jer je stvarno volim i srećan sam što sam se oženio. Međutim, nastaviću školu, a kada porastem oženiću se sa svojom vršnjakinjom - ispričao je Sanelej.

Alfred, mladin dugogodišnji suprug, uopšte se nije protivio i nije imao nikakvih problema da ispuni ono što su preci željeli i veoma je srećan zbog toga.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana