Od daske za ve-ce šolju do uramljene kose - kako neki gledaju na poklone za Dan zaljubljenih

GS
Foto: Ilustracija

Dan zaljubljenih može, ako ste sve detaljno isplanirali, proći savršeno ali i - užasno.

Bez obzira na to kakva su nam očekivanja od partnera u smislu poklona, neke osobe stvarno umeju da baš pogriješe... Dobro je dok vjerujemo da je sve to ipak - iz najbolje namjere.

Praznik ljubavi je do ponoći i još nije kasno da voljenu osobu prijatno iznenadite lepim, ukusnim poklonom.

Veliki je broj vodiča i savjeta na forumima i portalima o tome - šta je najbolje pokloniti emotivnom parteru.

Ipak, čini se da ima onih koji baš za preporuke ne mare, pa su se komentari o njihovim poklonima, našli na društvenim mrežama. Vjerovatno s razlogom. 

Izdvajamo neke od reakcija:

„Dobila sam cvijeće sa kojeg nije skinuta etiketa da je na sniženju. To je, znate ono cveće pored lepog i svežeg u cvećarama. Nije nam veza potrajala".

„Bivši mladić mi je dao kupon koji je istekao. Bio je to kupon za restoran koji se zatvorio, i to u našem kraju".

„Poklonio mi je lutku u obliku Male sirene i pelene za odrasle. Bila sam trudna, pretpostavljam da je moj muž mislio da bi to bilo zabavno".

„Stiglo mi je deset ruža sa srdačnom ljubavnom porukom: Mojoj jedinoj, istinskoj ljubavi, Martini. Moje ime nije Martina".

„Moj poklon je bila metalna kanta za otpatke sa papučicom za otvaranje U njegovu odbranu - imao je grip kada je otišao u kupovinu. Sigurna sam da mu se to učinilo kao dobra ideja u njegovom mozgu zahvaćenom groznicom!" 

„Jednom je momak od mene pozajmio dva dolara da mi kupi cvijet od dva dolara".

„Moj tata je mojoj maćehi jednom poklonio toaletnu dasku za Dan zaljubljenih. Iskreno je mislio da ima najbolji poklon ikada. To se dogodilo pre više od pet godina i mi mu se još smejemo zbog toga".

„Moj sadašnji muž (tada mi je bio dečko) mi je jednom dao ram za slike ispunjen njegovom kosom... mislio je da će to biti romantično, ali ja se nisam složila!"

„Poklonio mi je praznu kutiju - bez bombona. Rekao mi je da je kupio slatkiš, ali da je u svima bilo kokosa, i da je morao da ih pojede da ne bih dobila alergijsku reakciju (alergična sam na kokos). Rekao je: Za Dan zaljubljenih spasio sam ti život. Posle toga naša veza nije dugo potrajala".

Uoči prvog Dana zaljubljenih nakon što smo se verili, rekla sam svom sadašnjem mužu da ne moramo da razmenjujemo baš neke vredne poklone za Dan zaljubljenih, a on je rekao da ipak treba da razmenjujemo poklone, makar to bila neka sitnica, nešto malo. Poštovala sam taj dogovor i poklonila mu kopču sa ugraviranom posvetom. Ispostavilo se da je njegovo nešto malo zaista značilo - ništa", prenosi RTS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana