Obećavao da će da ih ženi: Izlazio sa čak 35 žena da bi dobio poklone za lažne rođendane

GS
Obećavao da će da ih ženi: Izlazio sa čak 35 žena da bi dobio poklone za lažne rođendane

Takasi Miagava, japanski muškarac, optužen je da se sastajao sa najmanje 35 žena kako bi sakupio što više poklona za rođendane.

Prema više japanskih izvora, radnik na pola radnog vremena rekao je svojoj jednoj djevojci od 47 godina da mu je rođendan 22. februara, dok je drugoj ženi od 40 godina rekao da mu je rođendan u julu. Druga žena od 35 godina mislila je da je Miagava rođendan u aprilu. Prema izvještajima, njegov stvarni rođendan je 13. novembra.

Nije jasno kako je tačno prevara razotkrivena, ali u februaru 2021. godine, žene su se udružile i formirale "udruženje žrtava". Zatim su prijavile Miagava policiji zbog prevare u iznosu od 100.000 japanskih jena, ukupnog iznosa koji su navodno potrošile na poklone za njegove lažne rođendane.

Lokalni viesti su izvestile da je Miyagawa upoznao žene dok je radio za marketinšku kompaniju koja prodaje tuševe sa vodom bogatom vodonikom i druge proizvode.

Jedna žena je rekla da ju je poljubio na drugom sastanku. Dodala je:

"Rekla sam mu, 'Ne želim to da radim osim ako [ti] nisi neko ko želi da se vjenča i zaista bude sa mnom u budućnosti.' On je odgovorio, 'Ozbiljan sam. Biću sa tobom cijelog života.'"

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana