Novi skandal Zmaja od Šipova: Ne sahranjuje majku kako bi napravio medijski spektakl? (FOTO)

GS
Novi skandal Zmaja od Šipova: Ne sahranjuje majku kako bi napravio medijski spektakl? (FOTO)

ŠIPOVO - Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, već danima, navodno, priprema sahranu majke koja je umrla prije više od deset dana.

Prema informaicjima iz Šipova „Zmaj“ priprema „medijski spektakal“ od sahrane kao što je to uradio svome ocu i tako postao poznat široj javnosti.

Još nema provjernih informacija da li je sve ovo tačno, ali se u javnosti pojavilo pismo Eparhije Bihaćko-Petrovačke koje je potpisao lično episkop.

U pismu se navodi da pokušaja sina Ilije Grahovca da od sahrane majke napravi medijski spektakl kao što je to uradio od sahrane oca.

U pismu, čija autentičnost je potvrđena „Glasu Srpske“, Eparhija se ograđuje od postupaka Ilije Grahovca te se poziva vjerujući narod da mu ne pridaje nikavu čast ili neku drugu vrste pažnje na javnim skupovima.

U pismu se spominje i proces isključenja iz SPC Ilije Grahovca a sveštenstvu iz Šipova se nalaže da sahrani  prisustvuje samo jedan sveštenik i po strogim pravoslavnim običajima.

Podsjećamo, Ilija Grahovac na sahrani svog oca napravio je medijski spektakl, te održao govor od nekoliko časova.

Magazin „Faktor“, podjeća da je neke ljude otjerao sa sahrane a bilo je ideja i da se otac sahrani uspravno.

Od tada je postao medijski eksplatisan i poznat po skandalima u raznim tv rijalitima u Srbiji.

U Šipovu se vjeruje da majku ne želi da sahrani dok se pojedine televizije iz Srbije „ne pripreme“ za medijski šou, kako je to naveo i Episkop u svom pismu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana