Muškarac proveo dvije godine bez plaćanja u hotelu sa pet zvjezdica, evo kako mu je to pošlo za rukom

G.S.
Foto: Ilustracija

DELHI - Menadžeri Rouzit Hausa, koji se nalazi blizu aerodroma glavnog grada Delhija prijavili su policiji nevjerovatnu prevaru nakon što su otkrili da je jedan muškarac uspio da provede gotovo dvije godine u ovom hotelu sa pet zvjezdica, a da ništa ne plati.

Istakli su da ovaj „nesavjesni gost“ duguje oko 70.000 dolara. U tužbi se navodi da mu je u neplaćanju ogromnog računa pomagao jedan od zaposlenih. Za sada niko nije uhapšen.

Iako je slučaj prijavljen policiji u Delhiju 24. maja, detalji su se tek nedavno pojavili u lokalnim medijima. Neimenovani čovek se prijavio u hotelu 30. maja 2019. godine pošto je rezervisao sobu za jednu noć i ostao sve do 22. januara 2022, prenose Indijan ekspres novine.

Iako nije platio, jedan od članova osoblja je nastavio da mu produžava boravak, navodi se dalje. Kako piše, ovo je uključivalo petljanje sa računima drugih gostiju ili jednostavno mijenjanje jednih drugim.

- Po hotelskim pravilima, ukoliko gost duguje više od 610 dolara, osoblje mora da obavijesti nadležne i natjera gosta da plati. U ovom slučaju, međutim, do toga nije došlo - rekao je viši policijski zvaničnik medijima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana