Mladoženja pobjegao sa vjenčanja, a onda se desio šokantan obrt: Potez mladine porodice sve ostavio bez teksta

Mondo
Foto: Printscreen/Youtube

Na vjenčanju u južnoj indijskoj državi Karnataka dogodio se potpuno bizarni obrt kada je mladoženja pobjegao i ostavio nevjestu pred olatarom.

Inače, tog dana je trebalo da se odigraju dvije svadbe - mladoženja "bjegunac" po imenu Navin i njegov brat Ašok trebalo je da se vjenčaju dugogodišnjim djevojkama. Međutim, Navina je uhvatila panika tik pred sudbonosno "da" sa Sindom, a krivac je bivša djevojka u koju je još uvijek bio zaljubljen i koja je prijetila samoubistvom ukoliko so svadbe dođe.

Pokoleban prijetnjama i osjećanjima prema bivšoj, Navin je odlučio da pobjegne sa sopstvenog vjenčanja, ostavivši Sindu samu pred oltarom. A onda se desio obrt.

Kako bi je utješili i na neki način ublažili sramotu koju je doživjela, njena porodica se odlučila na drastičan korak. Namjerili su da je udaju pošto-poto, pa su tako pustili glas da među gostima traže dobrovoljca, nekoga ko je bio spreman da se "žrtvuje" i vjenča se sa Sindom, i tako joj sačuva čast.

Na iznenađenje svih, prijavio se gost po imenu Čandrapa, zaposlen u lokalnoj korporativnoj firmi, vrlo pristojnog imovinskog stanja, što u Indiji nije zanemarljivo. Pružio je ruku nesrećnoj Sindi i rekao "da". Zanimljivo, nevjesta se uopšte nije bunila zbog "zamjenskog" mladoženje.

O ovom slučaju pisali su svi lokalni mediji, a ubrzo je postao glavna tema na mrežama gdje su ljudi oštro komentarisali mladoženju bjegunca, mladinu porodicu, ali i nevjestu... Što se tiče Čandrape, zaključili su da "mučenika sigurno niko nije htio", pa mu je to bila jedinstvena prilika da nađe ženu...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana