Ministar odlučio: Profesorka sa velikim grudima na plaćenom odsustvu

GS
Ministar odlučio: Profesorka sa velikim grudima na plaćenom odsustvu

Jedna profesorka srednje škole u Kanadi zaprepastila je javnost ne samo zbog veličine njenih grudi, već i zbog tvrdnje da su to zaista njene grudi, a ne lažne. Ona je potom fotografisana kako napušta svoj dom bez njih, a sada ju je škola u kojoj radi poslala na plaćeno odsustvo.

Naime, školski odbor u Haltonu potvrdio je da je profesorka trgovine u srednjoj školi Oakville Trafalgar Kajla Lemieuk poslata na plaćeno odsustvo u utorak.

"Iako trenutno nije na aktivnom zadatku, profesorka ostaje zaposlena u (Školskom odboru okruga Halton)", rekla je portparolka Heder Fransi za Toronto Sun.

Porfesorka je poslata na odsustvo nakon što su ministar obrazovanja Stiven Leče i poslanici iz regiona Halton Natali Pjer, Stiven Kraford i Efi Triantafilopulos utvrdili da je školski odbor "odbacio svoju odgovornost tako što nije stavio interese i bezbednost učenika na prvo mesto".

Majka učenika iz škole u kojoj predaje ova profesorka rekla je školskom odboru u sredu da "oblici identiteta i izražavanja predstavljeni u školskom okruženju [moraju] da budu ispitani u odnosu na prakse zaštite deteta".

Odbor nije komentarisao potez profesorke, dok su roditelji mesecima bili besni zbog toga što je ona nosila protezu pred učenicima.

Fotografije i video snimci zabeleženi u školi pokazuju da nosi usku odeću sa velikim bradavicama koje vire ispod tkanine njenog gornjeg dela.

Ovaj događaj je kulminirao brojnim pretnjama nasiljem protiv profesorke i školskih zvaničnika.

Ova kontroverzna profesorka, poznatija pod imenom Kajla Lemijeu, ranije se izjasnila, te je rekla kako ne nosi proteze, i da su grudi njene.

Kajla, koja je nosila žensku odeću, periku plave boje kose, šminku i ogromne grudi rekla je da "nije transrodna osoba", već da je rođena kao "interseksualna".

"Moje stanje je klasifikovano kao gigantomastija, što se takođe može nazvati makromastija ili hipertrofija dojki", izjavila je tokom davanja intervjua, prenosi b92.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana