Kod „Rambo-djevojke“ pronađen arsenal oružja, na Fejsbuku se slikala sa po dva automata

Glas Srpske
Kod „Rambo-djevojke“ pronađen arsenal oružja, na Fejsbuku se slikala sa po dva automata

Kornelija - Selija Alhemi Sevidž iz Kornelije u Džoržiji po mnogo čemu podsjeća na obične djevojke, između ostalog i po tome što voli da na Fejsbuku pozira u glamuroznom seksi izdanju.

Ali kada pogledate neke druge slike, gdje pozira naoružana do zuba, sa bokserskim rukavicama, na motociklu, ili kad vidite njen hobi (“dizanje stvari u vazduh”), postaće vam jasno zašto je nedavno uhapšena kada je na njenom seoskom imanju policija otkrila pravi nelegalni arsenal vatrenog i hladnog oružja, eksploziva i droge.

Pored sklonosti nasilju i ekstremnim sporotvima, Sevidžova je na svom profilu demonstrirala i očigledan prezir prema redu i zakonu, postavljajući (često bolno pogrešno shvaćene) citate, kao što

su “vandalizam je lijep kao kamen bačen u lice panduru” (Kurt Kobejn, ni kriv ni dužan), ili “nema problema koji ne može da se riješi uz pomoć jakog eksploziva” (Skot Adams).

Hobi: Dizanje stvari u vazduh

Otac Tomi, koj sa ćerkom dijeli za mnoge Amerikance karakterističan odbojan stav prema policiji i uplitanju države u stvari pojedinca, smatra, međutim, da je njen destruktivni stav zdrav.


- Svako ima pravo da na svom imanju radi šta mu se prohtije, a vlada ne treba da se mješa u njena, moja, ili već bilo čija posla - izričit je ponosni otac.

Seliju opisuje kao tatinu ćerku i vrijednu studentkinju, koja redovno ide u crkvu, voli da lovi i da peca (što im je zajednički hobi), “voli da puca, da se bavi skajdajvingom i sve te stvari koje se ne bi očekivale od jedne mlade dame”, ali ne konzumira drogu, mada ima neke prijatelje koji ga zabrinjavaju.
 
Bilo kako bilo, do zuba naoružana tatina ćerka uskoro će se na sudu suočiti sa optužbama za nelegalno posjedovanje oružja i narkotika, a pošto tvrdi da nema novca da plati advokata, dobiće branioca po službenoj dužnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana