Ko je jači od Čaka Norisa? Porodica iz Brazila!!!

Agencije
Ko je jači od Čaka Norisa? Porodica iz Brazila!!!

Ispostavilo se da ipak postoji neko ko može da prebije Čaka Norisa! Legendarnog glumca, koji je postao nepresušan izvor inspiracije za pričanje viceva, jednom su pretukl članovi brazilske porodice koji treniraju džiu-džicu.

- Bio sam u Rio de Žaneiru na odmoru i počeo sam da treniram džiu-džicu. U svakoj školi te borilačke vještine se spominjala izvesna porodica, pa sam morao da saznam ko su - počeo je svoju priču Čak Noris.

Vic kaže da kada Čak Noris stavi prst u struju ona sama sebe udari, ali je poznati glumac otkrio da postoji neko ko je njega uspio da onesvjesti jednim udarcem.  

- Upoznao sam ih i pitao da li mogu da treniram s njima. Bio sam crni pojas u džudou, pa sam mislio da ću se nositi sa njima. Bio sam s Riksonom Gracijem u parteru i on se bukvalno igrao sa mnom. Onda sam probao s njegovim ocem, koji je malen čovjek. Rekao mi je da ga udarim. Poslušao sam. Slijedeće čega se sjećam je da sam se probudio iz nesvjesti. Grlo me boljelo, nisam mogao da gutam, a on mi se izvinjavao - otkrio je Čak Noris, čovjek koji je toliko kul da ovce kada idu da spavaju broje njega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana