Karte za "Srpska open" nudi za 19.000 KM uz „gratis golf 7“

GS
Karte za "Srpska open" nudi za 19.000 KM uz „gratis golf 7“

BANjALUKA - Ulaznice za ATP turnir "Srpska open" koji se igra od 17. do 23. aprila u Banjaluci, resprodane su za dan, a u preprodaji cijena je i do 800 KM za jednu kartu za prvi red finalnog meča.

Korak dalje otišao je jedan duhoviti  preprodavac koji je euforiju i pomamu za kartama iskoristio kako bi prodao automobil, pa za 19.000 maraka nudi karte za treći dan turnira uz koje, kako je naveo ide gratis „golf7“.

-Želite da gledate najboljeg tenisera u istoriji, a da na turnir dođete „golfom 7“ koji ima panorama krov? Na prodaju dvije karte za treći dan turnira „Srpska open“. Uz kupovinu karata na poklon dobijate vozilo „folskvagen golf 7“ - 1.6, 77kw, 2013 godina. Auto uvezeno iz Njemačke prije tri godine, redovno održavano u ovlašćenom servisu, odrađen veliki i mali servis. Posjeduje servisnu knjigu i dva ključa. Orginalna kilometraža što se može provjeriti u ovlašćenom servisu gdje je i servisiran.
Auto bez ikakvih dodatnih ulaganja – navedeno je u oglasu.

Karte su zvanično prodavane po danima, a najjeftinije su bile one za početak turnira. Za prvi dan turnira cijena ulaznice bila je 13 KM, a za drugi dan 17 i 26 KM. Ulaznice za srijedu i četvrtak (19. i 20. april) su bile 34 i 43 marak,a  a oni koji su željeli da gledaju mečeve u petak morali su da plate 43 i 51 KM.

Naravno nasjkuplje karte bile su one za subotu i nedjelju, odnosno polufinalne i finalne dane turnira  - za polufinale je koštala 51 i 60 KM, a za finale 68 i 77 KM.

Mnogi su iskoristili brzu kupovinu, uzeli više karata, pa se one sada preprodaju po visokim cijenama.

Za kupovinu karte za navijačko selo postavljeno u blizini terena, potrebno je bilo izdvojiti 5 KM.

Ulaz u navijačko selo za djecu ispod 10 godina je besplatan.

Ulaznica za centralni teren podrazumijeva pristup svim terenima koji se nalaze u okviru kompleksa.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana