Izbušio 2.000 guma nepropisno parkiranih automobila

Agencije
Izbušio 2.000 guma nepropisno parkiranih automobila

Pariz - Jedan 59-godišnji Francuz izbušio je više od 2.000 guma na automobilima koja su bila ili nepropisno parkirana ili su se nalazila na mjestima rezervisanim za osobe sa invaliditetom, prenose agencije.

Penzioner, koji je svoju kažnjeničku akciju sprovodio u Vilerbanu, na istoku Francuske, uhapšen je na djelu, u trenutku kada je makazama bušio jednu gumu na automobilu koji je bio parkiran na nedozvoljenom mjestu.

Policajci su kod njega pronašli svesku sa brojevima registarskih tablica sedam vozila, koja su tog dana bila na meti njegovog napada.

Organi reda su izvršili pretres njegove kuće i tom prilikom pronašli još šest svesaka sa uredno ispisanim registarskim tablicama - ukupno 2.190.

Penzioner je objasnio da su mu dozlogrdili „ljudi koji ne poštuju više ništa” i da je njegovo djelo reakcija na „opšte odsustvo građanske savjesti”.

I dok je sud naložio psihijatrijsku procjenu gnevnog penzionera, policija pokušava da pronađe vlasnike oštećenih automobila.

Malo je vjerovatno da će se svi oni odazvati policijskom pozivu, s obzirom na to da su i sami počinili prekršaj nepropisnim parkiranjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana