Isplatilo joj se brukanje na OI: Katastrofalan nastup donijeće joj milione dolara!

B92
Isplatilo joj se brukanje na OI: Katastrofalan nastup donijeće joj milione dolara!

Rejčel Gan, australijska brejkdenserka, imala je katastrofalan nastup na Olimpijskim igrama, ali joj je to donijelo veliku popularnost.

Gan, koja je nastupila pod umjetničkim nazivom "Rejgan", postala je prava senzacija na društvenim mrežama poslije nastupa za koji od žirija nije dobila nijedan bod.

Svi su bili šokirani njenim nastupom dok se valjala po podu potpuno van ritma.

Ona se kasnije branila time da je sve sama smislila i da je njen nastup bio jedinstven, ali čini se da ono najbolje za nju dolazi tek poslije Igara u Parizu.

Brejkdens izbačen sa OI, vraća se sport kojeg nije bilo od 1896. godine (VIDEO)

Marketing stručnjak Maks Markson vjeruje da će ona postati milionerka!

"Već sad ima ogroman brend. Njen ugled u Australiji nije tako velik, ali sada je znaju u cijelom svijetu. Dobiće ugovore sa međunarodnim brendovima poput Adidasa ili Pume, prehrambenih kompanija, dobiće ponudu iz svijeta električnih automobila, telekomunikacija. Nove zvijezde potpisuju ugovor s tri do pet kompanija, a budući da se ti ugovori plaćaju 500.000 dolara, na putu je da zaradi i do 2,5 miliona", rekao je Markson, koji tvrdi da nije daleko dan kada će se pojavljivati i na televizijama", kaže on.

Bez obzira na sve, na društvenim mrežama su je kritikovali prije svega jer je zauzela mjesto nekom talentovanom brejkdenseru iz Australije.

Takođe, ima i onih koji vjeruju da je sve ovo namjerno uradila kako bi došla do popularnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana