Fotošop Kim Kardašijan na kineski način FOTO

Agencije
Fotošop Kim Kardašijan na kineski način FOTO

Kineski modni brend "Zigu", koji preko Amazona prodaje haljine za 10 dolara, pretrpio je strašne kritike zbog neumjerene upotrebe fotošopa. Oni su figuru manekenke koja je pozirala u haljini sa izrezima izmjenili do neprepoznatljivosti, pa su mnogi prokomentarisali da njen torzo čak ni ne liči na ljudski.

Kinezi, koji su očigledno željeli od svoje manekenke da naprave kopiju Kim Kardašijan, očigledno nisu baš iskusni sa fotošopom, pa su slike na kraju ispale kao da ih je dijete obrađivalo. Zbog oštrih kritika brend je i uklonio slike sa Amazona, a umjesto manekenke sada možete vidjeti kako izgleda pakovanje u kojem se šalje njihova garderoba.  

Haljina dolazi u nekoliko različitih boja, a slika na kojoj tamnokosa manekenka reklamira bijeli model ima toliko nedostataka da je nevjerovatno da je ovaj brend to zapravo stavio na internet.  

- Iako je manekenka veoma lijepa, izgleda da je kompanija odlučila da su joj potrebne dodatne obline, kao i malo oštrih ivica oko kukova - ocijenili su ove slike na sajtu "Jezebel".  

Ove slike su takođe upoređene i sa animacijama, pa su neki prokomentarisali da manekenka nakon ovoliko obrade u fotošopu izgleda kao avatar iz popularne igrice "Sims". Na sajtu "Glos" se navodi da uopšte ne liči na ljudsko biće više, jer ljudska bića ne izgledaju tako.  

Još jedna od kritika je naglasila da nije u redu što "Zigu" promoviše žensku figuru koja jednostavno ne može da se potigne u stvarnosti. Pored očiglednog fotošop promašaja, ova kompanija je iskritikovana i zbog lošeg kvaliteta i pogrešnih veličina odjeće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana