Fotografija s otmičarom aviona

Agencije
Fotografija s otmičarom aviona

Britanac Ben Ins "iskoristio" je otmicu aviona kompanije "Idžipter" da se fotografiše sa otmičarom Seifom Eldinom Mustafom.

Opčinjenost društvenim mrežama i novokomponovan sistem "šta nije na društvenoj mreži nije se ni desilo" dostigli su novi nivo, "akcijom" putnika aviona koji je otet i koji je šest sati kružio nad aerodromom u kiparskom gradu Larnaka.

"Znate da se vaš drugar ne zaj*bava. Gledajte vijesti, momci", napisao je Ins u opisu fotografije na kojoj pozira pored otmičara, koji je u prvi plan istakao samoubilački pojas, za koji se kasnije ispostavilo da je lažan.

Avion kompanije "Idžipter" sa 62 putnika i člana posade na letu iz Aleksandrije za Kairo otet je jutros oko osam časova i posada je primorana da avion prizemlji. Sletio je u Larnaku na Kipru, ubrzo su potvrdili kiparski zvaničnici i naveli da je pilotu pretio putnik sa eksplozivom oko pojasa.

Nakon višesatnih pregovora sa otmičarem u avionu je ostalo sedam osoba, od kojih tri putnika i četiri člana posade, dok su svi ostali putnici oslobođeni, rekao je egipatski ministar civilnog vazduhoplovstva Šerif Fathi.

U letjelici su ostali kapetan, kopilot, stjuardesa i član obezbjeđenja, kao i tri putnika, precizirao je on, ne navodeći koje su nacionalnosti ti putnici, prenijele su agencije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana