Fatalno ekspresno sušenje kose VIDEO/FOTO

Daily Mail
Fatalno ekspresno sušenje kose VIDEO/FOTO

Neke žene vole da se njihova kosa što je moguće brže osuši nakon kuipanja kako bi se izbjeglo kovrdžanje, ova žena ipak otišla je korak dalje, što ju je mogla stajati života.

Oada je pokušala da koristite mlazni motor da isfenira svoju kosu ne razmišljajući šta bi se moglo desiti, a uhvaćena je u ovom videu na plaži na Karibima koji graniči sa međunarodnim aerodromom.

Ne samo ona nego i većina posjetioca iste plaže traži uzbuđenja držeći se za betonsku ogradu aerodroma dok se mlazi avion sprema da poleti. Kako pilot turira motore tako iz aviona izlaze mlazevi vrelog vazduha koji su toliko jaki da ponekad otkinu posmatrače na ogradi. Ovaj "sport" postao je atrakcija.

Na videu se jasno vidi kako se žena drži za ogradu ali nedovoljno jako, potisak vazduha je tjera preko ceste sve do uzdignute bankine gdje od siline udara glavom.

Maho Plaža, na Karipskom ostrvu Sveti Martin, poznata je po svojoj neposrednoj blizini međunarodnog aerodroma Princeza Julijana.
Zbog kratkog piste (2,180 metara), avioni su na dodir kupačima kako bi imali što veći prostor za slijetnje ali i ulijetanje.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana