Dobio 11 miliona evra na lutriji! Ovo je njegova loto kombinacija brojeva

24sedam
Foto: pixabay

LjUBLjANA - Srećni dobitnik iz Slovenije osvojio je preko 11 miliona evra na eurodžekpotu, zajedničkoj loto igri koja uključuje nekoliko evropskih lutrija, saopštila je „Lutrija Slovenije“.

Navodi se i da je dobitni listić uplaćen u Rogaškoj Slatini na istoku Slovenije.

Dobitna kombinacija koja je srećnom dobitniku donijela dobitak od ukupno 11.134.617 evra izvučena je u petak uveče , a ona glasi: 5, 21, 23, 29 i 35, sa dodatnim brojevima 7 i 9.

U Srbiji najveći loto dobitak izvučen je početkom 2019.godine u Subotici, sa iznosom od nevjerovatnih 6.050.000 evra. Dobitnik je sačekao čak  mjesec dana da se slegne prašina oko njegovog dobitka i tek onda se pojavio u lutriji i donio dobitni listić. Nije bio previše pričljiv, a kada su provjereni svi detalji oko tiketa sa sedmicom i njegovog identiteta, dao je broj računa na koji želi da mu se uplati novac.

U Subotici, u Željezničkom naselju, gdje je uplaćena sedmica te 2019. godine. Svi su mislili da je novac otišao nekom siromahu, jer je ovo kraj gdje ne žive bogati ljudi. Prenijela se vijest da je dobitnik došao iz Mađarske, a neki su pričali da su čuli da se jedan čovjek obogatio u Starom Žedniku.

Međutim, kada je dan poslije izvlačenja sedmice organizovana velika proslava sa vatrometom u kući muškarca koji živi svega 400 metara, daleko od kioska gdje je uplaćena sedmica, svi su su bili uvjereni da je upravo on dobitnik.

Većina Subotičana, i danas misli da je baš taj čovjek uzeo milione na lotou - kažu mještani subotičkog Željezničkog naselja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana