Da li biste pritisnuli dugme? VIDEO

Agencije
Da li biste pritisnuli dugme? VIDEO

Brisel - Na trgu jednog mirnog belgijskog gradića postavljeno je crveno dugme na postolju i strelica sa porukom koja pokazuje na dugme: “Pritisnite da biste dodali dramu (u svoj život) ili Pokrenite akciju”, prenose agencije.

Stanovnici tog gradića znatiželjno prolaze pored dugmeta, ali malo je onih koji se usuđuju da ga pritisnu. Ali, prilazi odvažni biciklista i nastaje...potpuni haos na trgu!

Vozilo hitne pomoći dolazi po bolesnika, bolesnik ispada iz kolica, na vozilo hitne pomoći natrčava biciklista koji započinje tuču sa medicinskim asistentom, odjednom se na trgu pojavljuju još dva vozila, u jednom su kriminalci, u drugom policija, opšta pucnjava, ranjeni, ubijeni, motociklistkinja u seksi crvenom donjem vešu...i za kraj iz zgrade istrčava ragbi ekipa!

Stanovnici su zbunjeni, preplašeni, nemaju pojma o čemu je riječ.

Stiže objašnjenje: sa zgrade je spušten ogromni baner: “Vaša dnevna doza drame! Od 10. aprila na Telenetu! Mi znamo šta je drama”.

Ovaj, zaista, dramatični, ali istovremeno i urnebesni performans zapravo je dio reklamne kampanje belgijske televizijske stanice Telenet.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana