Čovjek koji je prodao “cio život” putem “Ibeja” ponovo kreće u avanturu

Agencije
Čovjek koji je prodao “cio život” putem “Ibeja” ponovo kreće u avanturu

London - Prije pet godina, nakon što je Britanca Ijana Ašera napustila supruga, on je odlučio da iz korijena promijeni cio svoj život, tako što će ga prodati putem “Ibeja”, prenose agencije.

Iako je u međuvremenu postigao sve što je želio i sada živi na sopstvenom ostrvu u Karipskom moru, Britanac ponovo želi avanturu i još jednom je ponudio cio svoj imetak na prodaju.

Kada se Ijan Ašer odlučio da promijeni svoj život, svu svoju imovinu je uspješno prodao preko sajta “Ibej” za 230.000 evra i krenuo na put oko svijeta sa spiskom stvari koje želi da uradi.

Upoznao je milionera Ričarda Brensona, glumio je u holivudskom filmu, plivao sa ajkulama, trčao sa bikovima i naučio da pilotira avionom, prenosi “Dejli mejl”.

Nakon svega toga, našao je i ljubav svog života i kupio malo ostrvo u Karipskom moru.

Međutim, kako Ijan kaže, “predivno mu je, ali putničke noge su ga ponovo zagolicale”.

- Ima još mnogo stvari koje želim da vidim, a to ne mogu da uradim ako se izležavam u ležaljci i pijuckam margaritu - kaže avanturista.

Producentska kuća Dizni je već otkupila prava za Ijanovu životnu priču koju planiraju da iskoriste za film, a čim se nađe kupac koji je spreman da izdvoji 273.120 evra za Ijanov tropski raj, avantura može ponovo da počne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana