Brazilac istetovirao fudbalski dres omiljenog kluba

G.S.
Foto: printskrin

Fudbalski navijač Jose Maurisio dos Anjos istetovirao je fudbalski crno-crveni dres svog omiljenog tima preko cijelog torza.

Za ovakvo bizarno tetoviranje vatrenom navijaču bilo potrebno godina dana kao i mnogobolnih sesija tetovaže da se završi ovo bizarno “djelo".

Maurisio kao najveći navijač je želio da se tetovira u čast omiljenog fudbalskog tima, ali je ipak malo pretjerao, te je istetovirao cijeli fudbalski dres preko torza .

Na ovo se odlučio i uradio prije par godina tačnije ,2018.godine i sve do sada nosi svoj tetovirani “dres”s ponosom.
Tako da niko, nikada, neće dovesti u pitanje posvećenost Maurisija dos Anjosa svom voljenom klubu Flamengu jer on zauvijek nosi njihov fudbalski dres!
Maurisio, iz Brazila, morao je da trpi redovne odlaske u studio za tetoviranje tokom cijele godine da bi završio sa istetoviranim fudbalskim dresom omiljenog kluba, kako prenosi Mirror

Ukupno su mu bile potrebne 32 bolne tatu sesije i ukupno 90 sati da završi “umjetničko djelo” – ali na sreću to nije ništa koštalo jer je majstor tetovaže to uradio zarad promocije i svog posla kao i ovog bizarnog djela.

Maurisio je svoju odluku objasnio:
“Uvijek sam želio da imam tetovažu flamenga, još od kada sam postao njihov “vatreni” navijač kao dijete. Dobio sam maskotu tima sa flamengo štitom na bicepsu. Prošle godine sam odlučio da tetoviram dres, što je nešto što sam zapravo želio da uradim još davno prije”.
“Ali mislio sam da bi to bilo preskupo – između 2.400 i 3.600 evra Zato sam odlučio da nabavim nešto manje, što je pokrivalo samo dio mojih ramena i grudi.

Majstor tetovaže je tražio 195 evra ali dok smo ćaskali, rekao mi je da će uraditi cijeli dres za, džabe samo za izlaganje njegovog “tatu djela” kao i samu promociju njega kao majstora tetovaže.

Maurisio je insistirao da ne žali zbog svoje odluke, a Brazilac više nikada neće morati da izdvoji oko 40 funti za dres Flamenga jer ga već ima istetoviranog za cijeli život.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana