Australijanac ostavljen da čeka na vezi 15 časova

Agencije
Australijanac ostavljen da čeka na vezi 15 časova

Sidnej - Australijanac Endrju Kan kaže da ga je avioprevoznik “Kantas” ostavio na čekanju punih 15 časova poslije prijema telefonskog poziva i da je za to vrijeme mogao da otputuje u Ameriku, prenose agencije.

Kan je rekao listu “Ferfaks” da je nazvao kompaniju kako bi potvrdio svoj plan o putovanju u Njujork i da je potom stavljen u red za čekanje, uz emitovanje snimljene poruke da će mu se neko obratiti što je prije moguće.

- Želio sam da vidim šta za njih znači što je prije moguće - rekao je Kan.

Pošto je na čekanju proveo neko vrijeme, ovaj poslovni čovjek iz Adelaida odlučio je da ne odustane, pa je ostavio otvorenu slušalicu i otišao da obavlja druge poslove na internetu i u kancelariji.

On kaže da je za to vrijeme stigao da pročita i knjigu od 200 stranica o menadžerskom odlučivanju.

- Na kraju sam spustio slušalicu zato što mi je svega bilo dosta - rekao je Kan i dodao da više nikada neće letjeti ovom kompanijom.

“Kantas” je odbio da komentariše, ali je listu saopšteno da ne postoji zabilješka o pozivu na čekanju od 15 časova, te da se najduže čekalo 17 minuta.

Ova australijska kompanija prolazi kroz teška vremena u posljenjih godinu dana, a zbog štrajkova je u oktobru morala da prizemi sve svoje avione na 48 sati, što je nanijelo veliku štetu njenom ugledu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana