Znakovi da ste u vezi s emotivnim teroristom

Agencije
Znakovi da ste u vezi s emotivnim teroristom

Emotivni teroristi često ne znaju za granicu, a odbijanje im ne znači da su stvarno odbijeni, nego da je sve odgođeno za malo kasnije. Svi imamo različita raspoloženja, ali emocionalni terorista ih mijenja češće od normalnih ljudi.

 

Svaka od nas je upoznala barem jednog takvog muškarca. Na početku se činio sasvim okej, ali s vremenom je otpustio kočnice i iz normalnog muškarca postao emocionalni terorista. Ovo su znakovi da je vaš baš takav.

Ne prihvata "ne" kao odgovor

Vaše odbijanje za njega ne znači ništa, čak ni ako ga direktno odbijete više puta. Emocionalni teroristi često ne znaju za granicu, a odbijanje im ne znači da su stvarno odbijeni, nego da je sve odgođeno za malo kasnije.

Mijenja raspoloženje

Svi imamo različita raspoloženja, ali emocionalni terorista ih mijenja češće od normalnih ljudi. U jednom trenutku može biti opušten i da vam djeluje nezainteresovano, u drugom može da se ponaša kao da ste u vezi već godinama.

Ucijenjuje

Emotivna ucijena ne pali kod svih, ali svi emocionalni teroristi se njome koriste kao najdražim oblikom manipulacije. Ako nešto ne može da dobije na normalan način, pokušaće kod tebe da izazove sažaljenje u nadi da ćete popustiti.

Posesivan je

Ponaša se kao da mu pripadate. Želi znati gdje ste, sa kim ste i šta radite u svakom trenutku, a pokazuje i neopravdane znake ljubomore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana