Znaci koji vas odaju da ste upravo imali seks

Agencije
Znaci koji vas odaju da ste upravo imali seks

Nedavno istraživanje je otkrilo da postoje znaci koji će vas odati da ste upravo imali seks i doživjeli orgazam...

Rumeni obraščići

Seks ubrzava krvotog i zbog toga smo nakon vođenja ljubavi u licu. Neki više, neki manje, ali svi imamo takozvani „blistav izgled".

Sreća, sreća, radost!

Osjećaj zadovoljstva i nekako čudno lepršavo raspoloženje koje obuzima ljude nakon seksa, posljedica su pojačanog lučenja hormona sreće. Endorfin čini da se osjećamo kao da nam ništa ne može pokvariti dan.

"Kez"

Čak i na poslovnom sastanku, na primjer, teško nam je da zadržimo ozbiljan izraz lica, ukoliko smo dan započeli orgazmom. Osmijeh zadovoljstva i sreće krasiće nas cio dan. Ne pokušavajte da djelujete ozbiljno, smješkajte se kad već imate pravi razlog za to.

Materijalni dokazi

Ono što svakako treba da sakrijete su izgužvana odjeća, razmazana šminka, otisak od karmina gdje mu mesto nije, ili neka druga "čudna fleka". Dobro provjerite kakvi ste izašli iz kuće ili nekog drugog mjesta gdje ste vodili ljubav – ne želite da vam baš sve "piše na čelu".

Hod po oblacima

Orgazam kod žena utiče i na njihov hod, vjerovali ili ne! Istraživači sa Univerziteta Luvan su analizirali video klipove žena koje hodaju ulicom i uspjeli da zaključe koje imaju redovne orgazme, a koje ne. Žene koje često imaju seksualne odnose i redovno doživaljavaju orgazam, imaju duži korak i pokretljiviju karlicu zbog boljeg protoka krvi kroz mišiće u tom dijelu tela – "Žene koje često doživljavaju vaginalni orgazam u hodu njišu bokove, više vrckaju i njihov korak je lakši", navode istraživači.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana