Ženama veličina muškog polnog organa (ne)bitna

Agencije
Ženama veličina muškog polnog organa (ne)bitna

I muškarci i žene mnogo diskutuju o ovoj temi, ali da li zaista znamo idealnu veličinu penisa? Novo istraživanje, pravo istraživanje, je upravo otkrilo istinu.

Istraživanje objavljeno u naučnom žurnalu Plus One, otkrilo je da heteroseksualne žene žele da muškarac ima penis koji je malo veći od prosjeka – 15.24 centimetra. Međutim, idealan penis za žene je potpuno drugačija priča i zavisi od toga da li je sa muškarcem u dugoročnoj vezi ili je u pitanju seks na jednu noć.

Naučnici su od žena starosti između 18 i 65 godina željeli da znaju njihovu seksualnu istoriju, koliko su seksualnih partnera imale i da li je veličina penisa nekada uticala na raskid.

Sudeći po dobijenim informacijama, žene zaista žele veći penis kada je u pitanju seks na jednu noć, ali ne previše i njegova veličina iznosi 16.25 centimetara. Međutim, kada je u pitanju dugoročna veza, one žele da njihov muškarac bude „obdaren" sa 16 centimetara.

„Veličina, to jest sam pogled na veliki muški polni organ ima važnu ulogu samo kada je u pitanju jednokratan seks sa nekim. S obzirom na to da žene imaju bolji seks i više orgazama kada su u dugoročnoj vezi, u kratkoročnim avanturama žele povećan fizički osjećaj kako bi kompenzovale manjak intimnosti i osjećanja", smatraju istraživači.

U dugim vezama muškarci su svijesniji partnerovog tijela i tačaka koje uvećavaju zadovoljstvo, što može da bude razlog zašto ženama nije toliko bitna veličina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana