Zašto se muškarci dosađuju u vezama

Index.hr
Zašto se muškarci dosađuju u vezama

Veze s vremenom gube onu početnu strast i šarm koji su vladali na samim počecima.

Htjeli ste cijelo svoje vrijeme provoditi zajedno i nikako se niste mogli zasiti jedno drugoga. Ali nekako ti se u zadnje vrijeme čini kao da te tvoj dečko stavlja u drugi plan te da više pažnje posvećuje stvarima na koje se prije nije ni obazirao. Polako počinješ vjerovati da si mu dosadila? Provjeri razloge zbog kojih bi to čak i mogla biti istina:

Traže izazov

Neki se dečki pale na cure koje su im nedostupne, ili koje se barem prave da jesu. Izgleda kako negdje u podsvijesti vjeruju da su nedostupne cure uzbudljivije od ostalih.

Ne vole zanovijetanja

Svi se muškarci drže podalje od žena koje imaju potrebu svako malo prigovarati. Na počecima se veza žene suzdržavaju od takvih aktivnosti pokušavajući se prikazati u što boljem svijetlu. No ako imalo naginju želji za kontrolom, s vremenom će to sve glasnije i jasnije iskazivati. Problem nastaje zbog frustracija, pretvara se u iritaciju, a završava s nesnošljivošću prema drugoj osobi.

Želiš mu biti žena više nego djevojka

Većina žena pomišlja na brak i djecu čim osjete sigurnost u svojim vezama. Muškarci nisu toliko skloni razmišljati o vjenčanju, a partneričin pritisak samo bi mogao pogoršati cjelokupnu situaciju i navesti dečka da o instituciji braka ima još lošije mišljenje nego što ga je imao u startu.

Vođenje ljubavi mora biti uzbudljivo

Svatko od nas ima svoje potrebe koje moraju biti ispunjene, no drugačiji bioritam te rutina koja se uvukla u krevet, mogli bi predstavljati ozbiljnije probleme. Potrudite se s vremena na vrijeme uvesti novu seksualnu pozu ili promijeniti mjesto na kojem vodite ljubav.

Svatko treba prostor za sebe

Prirodno je željeti provoditi što je više vremena s osobom koju volimo, no vrijeme koje provodimo odvojeno krucijalno je za vezu. Potrebno je osigurati si vremena i prostora u kojem ćete funkcionirati svatko za sebe kako bi se poželjeli još više. I najbolja hrana dosadi kad ju konzumiramo 24/7, a to isto vrijedi i za osobu s kojom smo u vezi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana