Zašto sam odlučila da se skidam pred strancima...

Daily Mail
Zašto sam odlučila da se skidam pred strancima...

Bivša striptizeta koja je svoje čari otkrivala strancima putem Skajpa pod imenom Ebigejl Foks, objašnjava kako je ušla u ovu industriju nakon što je vidjela oglas dok je živjela u Los Anđelesu 2009. godine.

U oglasu koji je Ebigejl vidjela stajalo je da djevojke mogu da zarade i do 500 dolara dnevno zabavljajući muškarce iz bezbjednosti lokalnog studija uz pomoć lap topa sa kamerom. Takođe, oglas je isključivao bilo kakav fizički kontakt sa muškarcima.

Sve je zvučalo lako, pomislila je Ebigejl.

„Moj prvi klijent je bio čovjek po imenu Džon koji je samo želio da priča. Pričali smo tri sata. Kada smo završili, bila sam bogatija za 270 dolara, a on je imao utisak kao da me zna", kaže Ebigejl.

„Ti klijenti su mi izgledali poput klišea. Usamljeni momci koji su tražili lažnu djevojku na nekoliko sati".

Uglavnom, sve što je Ebigejl vidjela od tih muškaraca bila su njihova slova na ekranu i riječi koje su kucali. Međutim, ponekada je klijent imao kameru i pitao bi je da li želi da ga vidi.

„U tom svijetu kamera, bila sam prilično entuzijastična. Voljela sam da skidam odjeću sa sebe. Voljela sam da sa njima pričam o njihovim fantazijama. To je bilo moje najbliže iskustvo onome što se zove uslužna industrija. Morala sam da budem uslužna i izgledam prijateljski nastrojena dok sam u isto vrijeme morala da izlazim na kraj sa muškarcima koji su mi gubili vrijeme ili su samo htjeli da me vide golu bez plaćanja".

Ebigejl je vremenom počela da radi od svoje kuće, što je značilo da više nije morala da dio zarade dijeli sa agencijom. Ovo je takođe značilo da je sama mogla da bira svoje radno vrijeme.

„Sa jednim okom na tajmeru, razvlačila sam vrijeme tokom privatnih sesija. Odugovlačenje je postala moja specijalnost. Naučila sam da jako sporo skidam svoju odjeću i pomjeram kameru duž tijela kao da samo provociram klijenta – zapravo sam samo gledala kako se novac gomila. Predlagala sam im brojne stvari koje su koštale dodatno. Da sam mogla da im naplatim da u iščekivanju gledaju prazan ekran, uradila bih to".

Međutim, umor je uzeo svoj danak, Ebigejl je postala iscrpljena brojnim ličnostima koje je izmišljala kako bi zabavljala klijente.

I njen dečko je postao umoran od njenog nesvjesnog pretvaranja u striptizetu svaki put kada su vodili ljubav.

Zato je rješila da prekine. Ebigejl je napustila svoj internet profil i polako se ponovo vratila u svoj lični.

„Danas uopšte ne mislim o tome. Sem kad, ponekada, uhvatim sebe kako slučajno gledam preko ramena u trenutnog ljubavnika dok se skidam – baš kao što sam to nekada činila".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana