Zašto je tvoj seks bolji nego što misliš

Index.hr
Zašto je tvoj seks bolji nego što misliš

Prvo i osnovno - tvoj je seksualni život dobar zato što: a) ga uopšte možeš imati i b) ga imaš s osobom koju voliš.

Seks svi volimo praktikovati, ali se i na njega žaliti, a to pogotovo vrijedi za osobe koje su u dužim vezama.

Imaš nekog za seks

Jedan od najvećih problema dobrog seksa, vjerovali ili ne, zapravo je nedostatak partnera. Ženama nije lako pronaći nekog ko im se sviđa toliko da bi se s njim upustile u seksualne odnose. Počevši od dosadnih spojeva na kojima moraju slušati lovačke priče u kojima je on, naravno, kao sam Džejson Statan u “Ubrzanju”, pa sve do pripitih izlazaka s curama i polu ćoravog pokušaja odmjeravanja jedinog zgodnog frajera u klubu. Zapamti - seksualni život je definitivno bolji od nečijeg ko ga nema uopšte.

Ako vjeruješ da je tvoj seksualni život loš, onda će takav i ostati

Sve što trebaš napraviti jeste da prestaneš da razmišljaš koliko je loš i da se potrudiš da to prestane biti. Možda je to lakše reći nego napraviti, no zašto ne bi barem probali. Prije nego što se uopšte zavališ u krevet sa svojim partnerom, kroz glavu bi ti trebalo proći “Vuu-huu! Doživjeću orgazam!” misao. I to svaki put!

Zato što je seks sam po sebi odlično iskustvo

Znaš kako se to radi, pa zašto to ne bi radili češće. Dobro su nam poznate blagodati seksa koje utiču na naše psiho-fizičko stanje: smanjuje stres, jača imunitet a i osjećaj orgazma je neopisivo iskustvo! Tvoj partner/ka te želi, ti želiš njega/nju pa prema tome - bacite se na posao!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana