Zašto je drugi brak bolji od prvog?

Agencije
Zašto je drugi brak bolji od prvog?

Ako vaš prvi brak nije bio onakav kako ste zamišljali, ne treba da se brinete, jer postoje razlozi zbog kojih je drugi brak bolji od prvog.

Odrastanjem se stiče iskustvo i mudrost. Osobe koje stupe u drugi brak su otvorenije prema partneru i mnogo više i zdravije komuniciraju. Takođe, osobe koje se upuste u drugi brak uglavnom već znaju šta žele u svom životu.

Djeca iz prvog braka mogu predstavljati problem jer im je potrebno pružiti pažnju i vrijeme, tako da se vrijeme za novog partnera mora pažljivo planirati.

Ako želite drugi brak, sa bivšim partnerom morate dogovarati slobodne vikende, tako da djeca provode jedan vikend sa vama, a drugi sa bivšim partnerom.

Kada je riječ o svađama, kojih će biti, iskustvo se stiče vremenom i dovoljno će ga biti prije drugog braka, tako da ćete znati kako da riješite probleme na pravi način.

Naučićete kako treba da govorite, odnosite se prema partneru s poštovanjem i uvažavajte njegovo mišljenje.

Drugi brak je prilika da ispravite prethodno načinjene greške i više ih ne ponovite. On će vam omogućiti da se više povežete s partnerom i da uživate s nekim do koga vam je zaista stalo i ko vas istinski voli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana