Za novu strast u staroj vezi

Agencije
Za novu strast u staroj vezi

Stras u vezi se ne ugasi samo zbog "dugog staža", već i zbog stresa, umora, bolesti... Šta onda? U svakom slučaju ne treba odustajati.

Mnogo je načina da povrati strast i rasplamsaju varnice.

Za početak ugasite telefone, odvojite vrijeme samo za seks.

Iznenađenje!

Zatim, seks nije akcija koja podrazumijeva veče i mrak. Iznenadite partenra tokom dana, prije doručka ili poslije. Iznenada, neplanirani seks je sjajan lijek protiv monotonije u ljubavnoj vezi.

Poruka

Ostavite u džepu svoga partnera nestašnu ljubavnu poruku. Lascivnu misao možete da ispišete i na "prašini" šoferšajbne, ili nazovite telefonom tokom radnog vremena i nagovijestite partneru šta ga čeka kasnije. Put do kuće biće u tom slučaju isuviše dug...

Veš

Ako želite da imate krajnje pozitivan rezultat, morate ne samo da zadobijete već i da zadržite pažnju osobe do koje vam je stalo. Seksi veš je dobar način za to. Crne tange, izazovne čarape, haltere... poželiće da da skine sa vas kao mašnu sa poklona.

Ples za njegove oči

Iznenadite ga striptizom. Lagano ćete stvoriti napetost s obzirom na to da su dodiri zabranjeni. Kada zbuđnjje bude na maksimumu, dozvolite mu da nagradi "umjetnost" koja je bila samo za njega.

Inicijativa

Saznajte koje su mu seksulane fantazije i pretvorite ih u stvarnost. Povećajte užitak tako što ćete mu povezati oči, ili ruke? Dominirajte nad partnerom, preuzmite inicijativu, zadovoljite i svoje seksulane potrebe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana