Vjenčanja pod oružjem hit u Americi

Daily Mail
Vjenčanja pod oružjem hit u Americi

Parovi u Americi, ali i iz drugih zemalja, sve češće se odlučuju na vjenčanja koja možda mnogima ne bi bila po ukusu – nakon razmjenjivanja prstenja oni slavlje uveličavaju pucanjem iz vatrenog oružja po njihovom izboru.

Ovo je prizor na koji ćete sigurno naletjeti ukoliko se nađete u Las Vegasu, tačnije u prodavnici nazvanoj „The Gun Store”, mješavini trgovine oružjem i male kapele.

Ovakva „vjenčanja pod oružjem” vrlo brzo su postala popularna uprkos brojnim napadima vatrenim oružjem koji su potresli Ameriku i uzburkali javnost koja se zalaže za oštriju kontrolu kupovine oružja, piše Dejli Mejl.

Međutim, organizatori ovih vjenčanja tvrde da nisu imali parove koji su željeli da otkažu vjenčanje nakon ovih incidenata.

“Mi smo ovdje iz dva razloga – zbog toga što se ljudi vole i zbog toga što vole oružje. Oružje ne mora da bude posmatrano samo u negativnom kontekstu. Mi nudimo pozitivnu energiju, tu nema nikakve agresije ili mržnje koja se obično povezuje s oružjem. To je samo dobra zabava za sve prisutne”, rekla je sveštenica Emili Miler.

Parovi u Las Vegas zbog ovih vjenčanja dolaze iz raznih djelova svijeta, a najomiljenija oružja koja biraju su pištolji, uziji i AK47.

Za cijenu od svega 500 dolara, u “oružanom” paketu par dobija sveštenika, pristup privatnoj VIP streljani i pet metaka za oružje po želji za mladoženju i mladu.

Nešto skuplja opcija (oko 750 dolara) nazvana “Gospodin i gospođa Smit i Veson” (Mr & Mrs Smith & Wesson) po riječima organizatora parovima nudi “više oružja, municije, meta i prije svega, dobre adrenalinske zabave kojom će na najbolji začiniti početak bračnog života”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana