Upali svjetlo za vrijeme seksa i uživaj!

Index.hr
Upali svjetlo za vrijeme seksa i uživaj!

Seks u mraku možda je romantičan i jednostavniji jer su sve mane izbrisane, ali ako si stvarno hrabra, upalićeš svijetlo.

Većina tipova bi radije vodila ljubav na svijetlu sa ženom koja ima mane, nego u mraku sa savršenom ženom.

1. Seks je vizualni doživljaj

Dodiri i osjet pod prstima su jedno, ali ako još uz to možeš vidjeti šta radiš i gledati reakcije svog tipa, imaćete potpuno drugačiji doživljaj seksa.

2. Povećava intimnost

Ako možeš gledati svog partnera u oči dok oboje uživate u seksu, dostići ćete puno višu razinu intimnosti nego kada se sve odvija u mraku.

3. Lakše je

Lovljenje u mraku je naporno, a ako sve radite dobro osvijetljeni, moći ćete bolje uživati. Umjesto da tražiš pravu tačku u mraku, jednostavno upali svjetlo i vidjet ćeš tačno gdje trebaš ići.

4. Povjerenje

Ako nekome dozvoliš da te vidi na svijetlu, bez odjeće, pokazuješ mu da imaš povjerenja u njega. Povjerenje gradi vašu vezu, a na ovakav način međusobno pokazujete kako se možete potpuno opustiti kada ste zajedno.

5. Doživljaj

Kao što smo rekli na početku, većina će tipova radije voditi ljubav sa nesavršenom ženom na svijetlu, nego u mraku sa ženom koja nema mana.

Sve je u tvojoj glavi, a ako uspiješ pobijediti glas koji ti govori da se moraš sramiti svog tijela, oboje ćete više uživati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana