Tri neobična razloga zbog kojih tvoj ljubavni život pati

Index.hr
Tri neobična razloga zbog kojih tvoj ljubavni život pati

Mnogi su samci srećni sa svojim solo statusom, ali s vremenom će sigurno poželjeti ući u vezu. Tako što će se dogoditi kad za to dođe vrijeme, no u međuvremenu treba biti otvoren za sve mogućnosti. Postoji nekoliko stvari koje nas sprječavaju u tome da pronađemo ljubav koju želimo.

Loš posao

Provoditi osam sati na dan u lošem raspoloženju zbog posla koji mrzimo sigurno nam neće osigurati hrpu dobrih vibracija. Zbog toga ćemo patiti mi sami, a onda i naši potencijalni odnosi s drugim ljudima.

Manjak samopouzdanja

Obično našem izgledu ne fali ništa, ali mi često volimo misliti da nije tako. Manjak samopouzdanja jedan je od glavnih problema koji nas sprječavaju u pronalaženju ljubavi. Podcjenjivanje sebe i precjenjivanje drugih gotovo uvijek rezultira nedostatkom hrabrosti u prilaženju osobama suprotnog spola.

Godine

Kad se prekine dugogodišnja veza, mnogi ostanu samci u ranim tridesetima, što izaziva zabrinutost zbog “starosti”. Obično se radi računica kao što je “Sad imam 31 godinu, upoznam tipa za vikend, hodamo tri godine prije nego što se vjenčamo… Koliko ću godina imati kad rodim svoje prvo dijete?”. U redu je planirati neke stvari, no opsesivno razmišljati o određenim datumima nema nikakvog smisla. Požurivanjem stvari i napadnim nastupom natjeraćeš tipove da od tebe bježe glavom bez obzira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana