Topla ljubavna priča koja je dirnula cio svijet

24sata.hr
Topla ljubavna priča koja je dirnula cio svijet

Potresna ljubavna priča o paru koji se vjenčao uprkos nesreći mladića zbog koje je završio u kolicima, rasplakala je brojne posjetioce Jutjuba kada je ovaj novopečeni bračni par objavio video sa svojom pričom.

Larisa Marfi mislila je da nikada neće moći da se uda za ljubav svog života, Ijana, kada je doživio tešku saobraćajnu nesreću u kojoj mu je teško oštećen mozak.

Zbog teške povrede on nije mogao ni da razgovara, pa je zaljubljena djevojka obećala sebi, ali i njegovim roditeljima da će postati njegova žena kada on bude mogao da govori. Čvrsto je vjerovala u njegov oporavak.

Ijan i Larisa su se upoznali na koledžu 2005. godine i tokom godinu dana veze sanjali su o srećnom životu udvoje. Međutim, sudbina je za njih imala druge planove.

Godinu dana od početka veze Larisa je primila poziv. Javili su joj da je Ijan povređen u povratku s Pitsburga i da mu je u teškoj saobraćjnoj nesreći povređen mozak.

"Gledala sam kako naša budućnost puca", pisala je ona tada.

Ipak, ona nije htjela da odustane od njega i nastavi sama. U najtežim trenucima nije se odvojila od Ijana. Spakovala je svoje stvari i preselila se kod Ijanovih roditelja gdje su se svi zajedno brinuli o njemu.

Zbog ljubavi, pažnje, nege i upornosti, ovaj momak sada, iako u kolicima, može ponovo da komunicira.

Tokom oporavka Ijana, razbolio se njegov otac. Njemu je nažalost dijagnostifikovan rak i želja mu je bila da vidi dvoje zaljubljenih u braku.

 

Kako Ijan još nije bio u stanju da sam donese odluku o braku, Larisa je morala da potraži i dozvolu na sudu. Dobila je, ali ipak prekasno, jer Ijanov otac nije doživio da ih vidi. Kako Larisa kaže, sudija je vrlo rado pristao da vjenča najuporniji par.

"Vas dvoje ste primjer prave ljubavi. Ne samo da mislim da će vam brak donijeti obostranu korist, već i nadu da će svako vidjeti ovu ljubav koju vas dvoje osjećate jedan prema drugome", rekao je sudija.

Svoju potresnu priču sa srećnim završetkom, mladi bračni par je podijelio na Jutjubu...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana