Tipovi muškaraca za izbjegavanje

tportal.hr
Tipovi muškaraca za izbjegavanje

Pročitajte koji su to znakovi u vezi koje ne smijete ignorisati ako ne želite da završite sa slomljenim srcem...

Onaj koji nije proslavio rođendan sa vama

Bez obzira na to da li ste organizovali malu zabavu za prijatelje ili odlučili da ostanete kući gledajući filmove, muškarac sa kojim ste u vezi trebalo bi da bude uz vas. Osim ako ne živi daleko ili je sprečen poslovnim obavezama, postoji vrlo mali broj opravdanja zašto se on nije pojavio. Ako ga nema možda je bolje da razmislite malo više koliko mu značite.

Onaj koji kaže "Sada ne možemo da budemo zajedno"

Svi smo to prošli. Upoznali ste nevjerovatnog muškarca i prosto ne možete da vjerujete koliko vas dvoje djelite zajedničkih interesovanja, ali nakon nekog vremena on ovu idilu narušava rečenicom da više ne možete biti zajedno. Možda će reći da mu se javila bivša, pa mora sam sa sobom da raščisti ili da mora da se fokusira na svoju karijeru i od vas samo traži strpljenje. Nekoliko mjeseci će proći, a vi ćete i dalje čekati. Možda će vas nekada nazvati usred noći zarad senzacionalnog seksa. U jednom momentu vi ćete biti ta kojoj će dozlogrditi, pa ćete predložiti da svako krene svojim putem. On će se složiti, a onda vas ponovo nazvati. I tako sve u krug… Prekinite to, odmah!

Onaj koji je bolesno ljubomoran

Kupili ste novu haljinu i izlazite sa prijateljicama? Ok, haljina ima dublji dekolte, ali njegova prva reakcija je zapravo molba da ne nosite tu haljinu. Počinje da viče na vas i tjera vas da se osjećate loše. Pogotovo ako počinje da vas naziva pogrdnim imenima ili optužuje za varanje, problem postaje još veći. Ako se on osjeća uzgroženo zbog garderobe koju nosite, možda bi trebalo da poslušate šta ima da kaže. Ali, ako se uz njegove komentare bojite i on vam preti, vrijeme je da mu date nogu.

Onaj koji vas nikada ne izvodi na pravi sastanak

Ne radi se o novcu, vi biste bili srećni i da izađete u običnu šetnju. Međutim, on vas poziva samo u svoj stan ili neko svoje tajno mjesto. To je tip muškarca koji nikada ne dolazi po vas i nikada vas ne vodi u bioskop. Vrijeme provodite isključivo u njegovom stanu, a njegove SMS poruke čuvate da pokažete drugaricama da on ipak postoji.

Onaj koji je mnogo stariji od vas i odbija da provodi vrijeme sa vašim prijateljima i porodicom, ali ima isti muzički usus ili onaj koji bi stvarno bio super dečko ako prestane da pije, završi fakultet i ode na razgovor za posao koji mu je prije šest mjeseci dogovorio njegov ujak. Takvi muškarci nisu za vas!

Onaj koji je neprijatan prema svima osim prema vama

Svi su vam za njega rekli da je hodajuća katastrofa? Nema prijatelje, ali ima bezbroj bivših djevojaka koje stalno napušta. Osim vas. Iako uživate u osjećaju da ste posebni, taj tip će vas ostaviti prije ili kasnije kada pronađe novi plijen. A vi ćete se pridružiti taboru koji će govoriti da je on kreten.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana