Tajno je prosio 364 dana, a evo šta se desilo 365. dana

Agencije
Tajno je prosio 364 dana, a evo šta se desilo 365. dana

Jedan veoma posvećen momak uspio je da isplanira jednu od najromantičnijih vjeridbi svih vremena. Naime, on je svoju dragu tajno prosio 365 dana.

Din je za rođendan svoje djevojke 2014. godine počeo svakodnevno da se snima kako drži papire sa datumom i kratkom porukom "Dženifer, udaj se za mene?", "Da li ćeš biti moja žena" ili "Učini me najsrećnijim čovjekom na svijetu".

On je sve to spojio u jedan video i začinio pjesmom Bruna Marsa "Marry You ", a buduću suprugu je iznenadio na porodičnom putovanju na Arubi. Naime, Dženifer je dobila poziv od sestre da se uputi do lobija hotela odakle su je polubrat i prijatelji odveli do plaže, gdje su se nalazili njen otac i maćeha čekajući je sa tabletom na kom je pogledala film.

"Do sada si sigurno shvatila da je iznenađenje za tvoj rođendan ovaj video", ovim riječima je započeo Dan– "Ono što ne znaš jeste da sam ovo sve planirao od tvog prošlog rođendana. Ovim snimkom sam želio da ti kažem da želim cio svoj život da provedem s tobom"

Mladoženja je izjavio da je dragoj priredio ovo iznenađenje jer je uvijek voljela da sluša priče o romantičnim prosidbama.

"Uvijek bi plakala kada bi na Jutjubu gledala prosidbe. Pokazala mi je nekoliko prije nego što sam odlučio da je rasplačem sopstvenom prosidbom", zaključio je Den.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana