Tajni mejlovi za ćaskanje s ljubavnicama

Kurir
Tajni mejlovi za ćaskanje s ljubavnicama

Svaki peti ima tajni mejl koji ne spominje partnerki da bi se u miru dopisivali sa ljubavnicom

Oko 77 odsto muškaraca redovno briše SMS poruke u svom telefonu, a dvije trećine njih ne želi da s partnerkom dijeli lozinke za mejlove i društvene mreže, otkrila je studija kompanije za računare BullGuard. Kao obrazloženje su istakli da tako štite svoju privatnost

Radi dodatne sigurnosti svaki peti muškarac ima tajni mejl koji ne spominje partnerki. Te tajne adrese i drugi profili najčešće im služe za dopisivanje s bivšom partnerkom ili s nekim koga njihova sadašnja partnerka ne voli.

Dok je kod nekih tajanstvenost dobronamerna, neki namjerno insistiraju na svojoj privatnosti kako bi sprečili da njihova partnerka ne sazna za postojanje ljubavnice ili da nema uvid u njihovo finansijsko stanje.

Jedan od dvadeset muškaraca čak ima i mobilni za koji njihove partnerke ne znaju kako bi mogli sigurno da razgovaraju sa ljubavnicom. Kako bi izbjegli moguće svađe, oko 77 odsto muškaraca redovno briše SMS poruke.

"Nije isključivo riječ o tome da muškarci koji nešto skrivaju varaju svoje partnerke, jer mnogi od njih misle da jednostavno imaju pravo određene djelove svog života zadrže za sebe" , rekao je direktor kompanije Majkl Hodžes.
Dodao je kako su muškarci svjesni da nedužni flert s koleginicom s posla preko mejla može uzrokovati ozbiljne probleme u njihovom braku.

Oko 18 odsto muškaraca koje vodi osjećaj krivice sa svoga računara izbrisati i fotografije i video porno sadržaja jer znaju da se to neće svidjeti njihovoj partnerki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana