Stvari koje muškarci u krevetu rade potpuno pogrešno

Tportal.hr
Stvari koje muškarci u krevetu rade potpuno pogrešno

I dok određeni potezi u seksu neke žene bacaju u delirijum, drugima to baš i ne prija. Svaka žena je različita i seksualne želje se razlikuju od žene do žene. Nešto što jednu ženu uzbuđuje, drugu će dovesti do pitanja: 'Šta to radiš?!'

Evo i pet najčešćih poteza u krevetu za koje su muškarci uvjereni da pale baš kod svake žene, a zapravo ih u sekundi ohlade poput ledenog tuša...

Profesionalac

Nedovoljno znanja može biti opasna stvar, a velika količina znanja u pogrešnim rukama je još gora stvar. Kao što je poznato, teorija i praksa su dve sasvim različite stvari. Muškarac koji je siguran da može ženi da priušti orgazam u totalnoj je zabludi. Naravno, tokom seksa on može doprinjeti i pomoći partnerki da doživi orgazam, ali ženin orgazam nije njegova zasluga. Muškarac snažno orijentisan ka cilju i fokusiran isključivo na to da zadovolji partnerku na kraju će postići jednak rezultat kao i onaj koji je orijentisan isključivo na zadovoljenje vlastitih potreba.

Usmjeren na jednu tačku

Ah, klitoris. Mjesto velike količine zadovoljstva, ali i hram brojnih zabluda. Da li je klitoralna stimulacija dobra stvar? Naravno da jeste. Međutim, da li se može pretjerati s dobrim stvarima? Naravno da može. I dok je klitoris poput magičnog štapića, on zasigurno nije jedina osjetljiva tačka na ženinom tijelu. Nijedan seks ne bi trebalo da započinjete i završavate isključivo na toj tački. Ako je ideja partnera da predigru svede na to da jednostavno stavi ruku među vaše noge i krene prema klitorisu, vrlo je moguće da seksa neće ni biti. Svaka žena ima svoj tajming, željeni tempo i slijed događaja.

Buntovnik

Porno filmovi su fantazija. Mnoge stvari koje vidimo u njima mogu se činiti odličnim, ali kada se nađete jedan na jedan, mogu biti poprilično poražavajuće. Ukoliko baš silno želite da isprobate nešto što ste vidjeli u porniću, prvo razgovarajte s partnerom i tek onda, ako pristane, pokažite seksualne igračke ili šta već želite da isprobate.

Maratonac

Nemojte bespogovorno da vjerujete u legende o sedmosatnom seksu, višestrukim orgazmima i sličnim pojavama. Nije svaka žena u stanju da doživi višestruki orgazam niti ga nužno priželjkuje. Ponekad je bolja stvar da se prepustite sopstvenom orgazmu nego da bezuspješno pokušavate partnerku da navedete da još jednom doživi orgazam i na kraju da cijela akcija ostavi gorak ukus u ustima. Činjenica je da seks ne mora nužno baš uvijek da se završi njenim orgazmom i sve dok to ne postane ponavljajuća i standardna pojava, sve je u najboljem redu. Radije se usredsredite na 'igru', a ne samo na rezultat i zadovoljstvo će postepeno doći samo od sebe, obostrano.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana