Stvari koje muškarci ne vole u seksu

vesti-online.com
Stvari koje muškarci ne vole u seksu

Ima nečega što muškarci ne vole kada je seks u pitanju? Ima, iako nikada neće odbiti seks zbog tih mana. Problem se svodi u tri riječi - prekrivač, pasivnost i lažni orgazam.

Seks ispod pokrivača - Često žene iskompleksirane svojim izgledom izbjegavaju da njihovo tijelo bude u potpunosti izloženo, pa koriste pokrivač kao zaštitu. Poruka ženama. ne pravite problem gde ga nema. Čim ste došli do faze seksa, znači da mu vaše tijelo ne smeta. Niko nije savršen, a muškarcima je teško da odole nagom ženskom telu.  

Lažni orgazam - Nema ničeg uzbudljivijeg od toga kada oba partnera proizvode senzualne zvuke tokom seksa. Ali kada strasni jecaji pređu u vještačke krike i stenjanje rezultat je kontraproduktivan. Ne preterujte sa vještačkim emocijama jer ih je lako prepoznati, a muškarci ih ne vole i zbog toga se osećaju uvrijeđenim. 

Pasivnost - Iako muškarci vole da vladaju situacijom i dominiraju u seksualnim igrama oni obožavaju i kada im žena tačno pokaže način na koji voli da bude dodirnuta. Ne čekajte da pogodi što vam odgovara jer ćete možda morati da se načekate, već s vremena na vrijeme preuzmite inicijativu i pokažite mu šta možete. Biće vam zahvalan.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana